Cautare

12078 de rezultate pentru "rezidentii promovatifara loc" (4.05 secunde)
Cu alte cuvinte, potentialii indreptatiti sa acceada la un loc eligibil pe lista candidatilor la o locuinta sociala inca din 2009 mai au un an de asteptat.
"Va dau raspunsul acum pe loc.
Europarlamentarul Adina Valean invita, cu sprijinul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI), 20 de tinere studente si eleve de liceu la Bruxelles, in cadrul programului Youth Press Project, care urmareste familiarizarea viitorilor specialisti in jurnalism si comunicare cu institutiile si problematica Uniunii Europene.Vizita va avea loc in perioada 13-15 aprilie, iar participantele vor fi selectate din randurile studentelor la facultatile cu profil legat de comunicare si ale elevelor de liceu care intentioneaza continuarea studiilor in domeniul mentionat.
In loc sa se faca autostrazi, e ocupat sa ma injure pe mine, ceea ce denota pentru mine o oarece pierdere a ratiunii din partea sa", ne-a spus liderul PNL.
Europarlamentarii romani se claseaza, conform unui studiu VoteWatch.eu, in topul celor mai loiali reprezentanti ai tarii lor in PE si ai grupurilor politice de care apartin, cu o coeziune nationala de peste 69%, in timp ce, din punct de vedere al prezentei la lucrari, Romania este pe penultimul loc.
Procedura de valorificare consta in organizarea unei licitatii, ce va avea loc in ziua de 12 iunie a. ... Un alt exemplu de valorificare a bunurilor schestrate de catre Fiscul constantean este licitatia ce va avea loc in ziua de 23 iunie a.
Oltul, imbujorat Alianta PSD+PC a obtinut, la nivelul judetului Olt, potrivit presedintelui BEJ Olt, Gheorghe Biolan, 47,04% dintre voturile valabil exprimate, clasandu-se pe primul loc, informeaza corespondentul NewsIn.
In loc sa anuleze aceasta hotarare, ilegala inca de la adoptare, consilierii au modificat-o in 2005, adancind ilegalitatea, sub privirile prea ingaduitoare ale Prefecturii Dolj. Consiliul Local Craiova se crede mai destept decat parlamentul si guvernul la un loc. ... In loc sa anuleze hotararea ilegala, s-au apucat sa o...
Municipalitatea se face insa ca ploua si, in loc sa inceapa demersurile pentru abrogarea celor doua hotarari ilegale, ataca presa, care "si-a permis" sa arate nelegalitatea. ... Crezandu-se mai destepti decat parlamentul si guvernul la un loc, alesii urbei au persistat in greseala.
In loc Guvernul sa fie o alianta bazata pe o platforma politica acceptata, asistam la ruperea acestui echilibru si crearea unei stari permanent tensionate prin pozitia aroganta a celor de la PD, care cam lucreaza la dictatul sefului statului.
Birourile Permanente reunite ale celor doua Camere ale Parlamentului au decis, luni, ca votul in plen asupra Cabinetului Croitoru sa aiba loc miercurea viitoare, pe 4 noiembrie, iar audierile ministrilor propusi sa se desfasoare in aceasta saptamana, inclusiv vineri, daca va fi necesar.
Sondajul Gallup arata ca, in cazul in care duminica ar avea loc alegeri parlamentare, pe primul loc s-ar plasa alianta PSD-PC, cu 34%, urmata de PDL-27%, PNL-22%, UDMR-7%, PRM-6% si PNG-3%.
L-a pus la loc. ... A da atributii unui Guvern cazut in Parlament echivaleaza cu a-l pune la loc", a declarat Basescu, la emisiunea "Nasul". Ar vrea Basescu sa fie Boc la loc.
In loc de inceputul lui martie, congresul PSD va avea loc, dupa toate probabilitatile, cel mai devreme la sfarsitul lunii mai, daca nu chiar inceputul lunii iunie, aceasta fiind dorinta actualei echipe de conducere, care are nevoie de timp pentru repozitionare in partid.
Nu trebuie uitat ca noi nu traim pe pamant doar asa, de florile marului, si ca in fiecare dintre noi are loc in permanenta o lupta intre Dumnezeu si Diavol. ... Unde are el loc?
Presedintele Consiliului National (CN) al PSD, Adrian Nastase, a dezaprobat, vineri, ideea organizarii unor sedinte de catre lideri ai partidului "prin carciumi si hoteluri", in mod netransparent, in conditiile in care la inceputul saptamanii viitoare are loc oricum o reuniune a Comitetului Executiv al PSD.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a afirmat ca, in opinia sa, congresul partidului ar trebui sa aiba loc cat mai repede, la doua-trei saptamani dupa sedinta Consiliului National.
Congres extraordinar al PSD pe 20 februarieComitetul Executiv National (CExN) al PSD a decis ieri ca pe 4 februarie sa aiba loc Consiliul National, iar Congresul extraordinar, cu alegeri pentru functiile de conducere, sa fie organizat pe 20 februarie, informeaza www.mediafax.ro.
In loc sa dea un om politic cat de cat capabil sa se gandeasca la problemele economice, punctul de pensie, la sindicalisti, la sanatate, invatamant, da un circar", a sustinut Radu Stroe.
De ce a asteptat ca baronii PD-L sa se vada cu sacii in caruta, cu loc asigurat pe lista lui Boc si nu a reclamat inca de atunci necesitatea votului individual? ... Grupul baronilor e puternic la un loc;
google-analytics.com